WIL JE EEN TICKET ALERT ONTVANGEN?

Ontvang informatie over beschikbare tickets in je mail.

Unieke kijkjes achter de schermen
Unieke kijkjes achter de schermen
Unieke kijkjes achter de schermen
Unieke kijkjes achter de schermen

DISCOVER MORE

Relive the Dutch GP 2023
Watch now
Tickets 2024/2025
More
Hospitality
More

Super Friday is vernieuwd! Beleef Super Friday bij de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix als nooit tevoren, met dit jaar een spectaculaire openingsshow én closing party!

Get ready for

Super Friday

De best bezochte Super Friday van de F1-kalender is dit jaar spectaculair vernieuwd! Met nog meer entertainment en show, zowel op als naast de baan, is er voor alle fans genoeg te beleven!

Start jouw dag met de Official F1 Opening Show in de Fanzone en stoom jezelf klaar voor een te gekke dag vol met race actie op de baan, de beste Nederlandse artiesten en nog veel meer. De dag wordt groots afgesloten met de Super Friday Closing Party met optredens van onder andere DI-RECT en Armin van Buuren. Ben jij klaar voor een onvergetelijke Super Friday? Mis het niet en koop snel jouw Super Friday tickets via onze shop!

 

Koop nu jouw tickets
An extaordinary

Line-Up

Actie op de baan

Racespektakel

Je ziet de Formula 1 coureurs op Super Friday voor het eerst in actie tijdens de F1 vrije training 1 & 2. Geniet daarnaast van nog meer race actie op de baan met de F1 Academy vrije trainingen en de Porsche Mobil 1 Supercup vrije training! Word verrast door het entertainment tijdens de Full Throttle Trackshow. Kortom spektakel voor alle families, doorgewinterde F1-fans, maar ook voor de nieuwe fans die zich tot de Formula 1 aangetrokken voelen!

Koop nu jouw tickets
Entertainment in de Fanzone

Mainstage mania

Start jouw dag van links naar rechts met Snollebollekes tijdens de Official F1 Opening Show en spot jouw favoriete F1-coureurs en F1 Academy coureurs met Q&A’s van onder andere Red Bull Racing, McLaren, Stake, Aston Martin en Visa Cash App RB live op het podium. Sluit jouw dag af tijdens de Closing Party, waar DI-RECT en Armin van Buuren voor een onvergetelijke afsluiter zorgen!

Koop nu jouw tickets

En nog veel meer!

Naast al het racespektakel en alle optredens is er nog veel meer te beleven op Super Friday in de Dutch Grand Prix Fanzone! Neem een kijkje achter de schermen op de F1 Academy Paddock, ga voor een birdseye view vanuit het reuzenrad, test je raceskills tijdens de F1 E-sports competitie en voer een pitstop uit op een echte Formula 1 auto tijdens de Pitstop challenge!

SUPPORTERS & SUPPLIERS

OFFICIAL PARTNERS